360 S5 Robot Vacuum Cleaner

Made by 360

Rating:   SRR Score: 133

$389.99  

$299.99


360 S5 Robot Vacuum Cleaner Features

  Main Features
Mapping / Path planning yes
Mapping Sensor Type LDS
High-Precision Map yes
Recharge & Resume yes
Automatically Docks and Recharges yes
Noise Level 65 db
LCD Display no
Side Brushes (one or two) 1 pcs
Voice Prompts yes
  Cleaning Features
Suction Power 2000 Pa
–°leaning Area 1615 ft2 / 150 m2
Recommended Home Size medium, large
Cleaning Modes quiet, balanced, turbo, max, zoned cleanup, carpet boost
Dustbin Capacity 550 ml
Automatic Dirt Disposal no
Wet Mopping no
Barrier-cross Height 0.79 in / 20 mm
HEPA Filter yes
Washable Filter yes
–°arpet Floor Types low-pile, medium-pile
Bare Floor Types ceramic tile, marble tile, vynil, laminate, linoleum, wood
  Battery
Battery Capacity 2600 mAh
Run time 110 min
Charging Time 120 min
Rated Power (Watts) 30 W
  Control
Scheduling yes
IR Remote Control no
Wi-Fi / Smartphone App yes
Wi-Fi Frequency Bands 2.4 GHz
Amazon Alexa Support yes
Google Assistant Support no
Magnetic/Optical Virtual Walls no
  App Features
Digital Blocked Area yes
Zoned cleaning yes
Multi-floor maps yes
Manual movement control yes
Selected Room Cleaning yes
  Sensors
Carpet Boost yes
Anti-drop / Cliff Sensor yes
Dirt Detect no
Full Bin Indicator no
Other Specifications
Robot Weight 7.72 lbs / 3.5 kg
Robot Width 13.78 in / 35 cm
Robot Height 3.94 in / 10 cm
In the box charging base, adapter, filter, water tank, mop, cleaning tool, English manual
Release Date 2018
Warranty 12 months
Questions and Answers

Question 1: What is the estimated cleaning life of the battery on standard mode?

Answer: In our tests, the 360 S5 lasted 70 minutes on standard mode.

Question 2: Can I tell the robot to clean one or two rooms at a time?

Answer: Yes, it supports selected room cleaning. Go to the created map, choose the "intelligent zonning" menu tab, pick the rooms you want to clean. You can even prioritize which one to clean first.

Question 3: Can you set up virtual barriers to prevent it from gong into certain areas?

Answer: Yes, you can draw a rectangle around the zones that should not be cleaned. You can also set zoned cleaning to make the robot work within them.

Question 4: Can I schedule it to work in a certain room or two?

Answer: Yes, you can pick rooms you want it to clean when setting schedules. You can not make it work in the kitchen today at 00:00 and the bedroom tomorrow at 00:00 but you can change schedule settings everyday.

Question 5: Can it mop?

Answer: The 360 S5 does not have a water container and can not mop.

Question 6: Can I turn off voice alert?

Answer: Yes, you can adjust the volume of the robot's voice or turn on "do not distrurb" option in the app.

Question 7: Does it remember rooms?

Answer: Yes. the LDS laser builds a high-precious map so the robot does know the room's location.

Question 8: How easy it is to clean the brush off pet hair?

Answer: There is a cleaning tool packed in the robot vacuum, you can use that to remove pet hair. Also, the brush has detachable parts, hair normally gets tangled on the edges so it is easy to clean there too.

Question 9: How many maps, (for different floors,) can the 360 S5 store?

Answer: The 360 S5 saves up to 10 different maps.

Video reviews of the 360 S5 Robot Vacuum Cleaner


Comments ()


    Share via: